Тіна Кароль з сокирою впевнено пішла на зустріч з Даном Баланом: “А нічого було заглядати під чужі спідниці! “

Українська співачка і телеведуча Тіна Кароль анонсувала вихід своєї нової пісні "Знайти своїх ".

Зробила вона це в кращих традиціях “Віа Гри ” – одяглася в обтягуючі сукні, рукавички зі стразами і дорогоцінним камінням, і обов’язково туфлі на високих підборах. Обтягуючі сукні тілесного кольору вигідно підкреслило її форми, і додало жіночності.

На відео співачка йде очевидно що по холу готелю, а люди, що сидять навколо, практично не помічають її. В руках у неї сокиру з довгою рукою. Тіна ефектно заходить в ліфт.

Така подача свого зухвалого кліпу викликала позитивні емоції у шанувальників. Пісня “Знайти своїх ” вже доступна на деяких музичних майданчиках.

“Тін, позич сокиру, по-дружньому? “, – пише користувач під ніком _sila_lyubvi_i_golosa. А dantina.memes запитує: Чи можна нове фото з Даном. Ми скучили”.

“Та не чіпайте ви людини зі своїм Даном і вагітністю, я дуже люблю Дантіні, але вже правда перебір, давайте ми не будемо переходити ту межу між артистом і фанатом. Все що ми повинні знати Тіна нам обов’язково скаже, якщо вагітна буде ми про це рано чи пізно теж дізнаємося. Але будь ласка думайте коли пишіть коменти .Всех дуже люблю “, – пише lizaperekopskaia. Орфографія і пунктуація авторів передані без змін.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.