Знятий перший фільм жахів для котів Scaredy Cat: ви краще не дивіться і котику своєму не показуйте

Скоро-скоро Хелловін, все вже задумалися про підготовку - вибираються костюми, декор для дому, спеціальні частування. А ще - знімаються страшні фільми, щоб було чим народ лякати. І не тільки людей, але комусь прийшла в голову думка зняти хоррор для котів!

Короткоментражний анімаційний фільм жахів для котів сняда компанія Temptations. Назва у хоррора відповідна – “Боягуз ” (Scaredy Cat).

Прем’єра відбулася 16 жовтня і вже понад 70 тисяч осіб (а може і котів) подивилися цей фільм жахів.

А в ньому все знято за законами жанру, в стилі “будинку з привидами”. Головний герой – милий пухнастий кіт, є і страшний лиходій – великий огірок.

Відомо, що у котів дуже дивна реакція на огірки – вони їх панічно бояться.

Кішка і огірок
Кішка і огірок

Автори у фільмі використовували звуки, які видають перелякані коти, тому можна сміливо вважати, що це дійсно жахіття для котів.

І закінчується він так страшно! Бр-р-р! Краще не дивіться.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.