Напіводягнена мама Дана Балана і солодка Тіна Кароль: фанати сперечаються, хто красивіше і гарячіше

Молдавський красавчик Дан Балан довгий час залишається завидним холостяком в декількох країнах.

Багато хто знає, що Тіні Кароль приписують стосунки з Даном. А його маму Людмилу вже охрестили його прямий суперницею. І це не даремно, адже вони обидві, незважаючи на різницю у віці, виглядають чертовски привабливо і соковито. Самі посудіть – тонка осина фігурка, довгі ноги, які і Тіна, і Людмила не звикли ховати під мішкуватою одягом.

Секрет Людмили Балан

Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан
Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан

Людмилі вже 62 роки. У свої роки вона виглядає дуже ефектно – акуратні білі волосся, красиво укладені, відмінна фізична форма, підтягнуті стегна, рівні засмаглі ноги. Вона носить топіки і короткі футболки, які оголюють її живіт, демонструючи його публіці. Якби прихильники не знали, що це мама Дана Балана, напевно вирішили б, що це його нова молоденька подружка.

Тіна Кароль

Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною
Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною

У Тіни і Людмили дійсно багато спільного. Обидві вони співають і самостійно виховують сина. У Тіни чоловік помер кілька років тому, і з тих пір Кароль більше ні з ким не зважилася на відносини. Дівчина перетворилася в справжню жінку, стала надавати більше уваги своєму стилю в одязі, фарбуватися помірно, але яскраво-червоні губи все ж залишилися її головною фішкою.

Людмила Балан і Тіна Кароль змагаються хто ж краще виглядає
Людмила Балан і Тіна Кароль змагаються хто ж краще виглядає

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.