Помер батько співака Вітаса: артист не може потрапити на похорон

Відомий співак Вітас повідомив в своєму Інстаграм-акаунті трагічну новину - напередодні помер його батько.

Від чого саме помер Владас Аркадійович Грачов – невідомо. Імовірно, за поважним віком у нього було багато проблем зі здоров’ям. Батькові Вітаса було 73 роки.

“Помер мій тато. Прощання відбудеться в Одесі у вівторок о 12:00 Преображенська 70 Свято-Успенський Кафедральний Собор “, – написав співак у своєму блозі. Однак у нього виникли проблеми, і через закриті кордони він не може потрапити в Україну.

Інстаграм Віталія Грачова (Вітаса)
Інстаграм Віталія Грачова (Вітаса)

Незважаючи на напружені відносини Вітаса і його батька, зараз співак пережив справжній удар

Деякі шанувальники припустили, що у Владаса Аркадійовича був коронавірус. Однак його син цю інформацію не підтверджує.

Мати Вітаса і дружина Владаса Грачова Лідія Михайлівна померла 19 років тому. Її не стало у 2001 році після довгої боротьби з онкологічним захворюванням.

Більше про артистів які змогли побороти, що не побороли або зараз продовжують боротьбу з онкологією, дивіться в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.