Регіна Тодоренко попала в ЛГБТ-скандал

Ведуча Регіна Тодоренко опублікувала новий допис в Instagram, де анонсувала героїв чергового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Чому цей пост визвав шквал критики, читайте у нашому матеріалі.

На відео можна побачити частину інтерв’ю Олександром Гудковим та Катериною Варнавою, з якими вона спілкувалася під час запису програми.

У процесі розмови вони порушили тему ЛГБТ-спільноти. Звісно, таке дражливе питання не могли оминути прихильники та хейтери ведучої. У коментарях вони активно обговорювали тему лесбійок та геїв.

Тодоренко навіть довелося відреагувати на коментарі та пояснити ситуацію. Річ у тім, коментує Регіна, що цю тему з Гудковим вона порушила з цікавості, а не з мотивом когось образити.

“Мені важливо знати всю цю інформацію, щоб розуміти і приймати один одного такими, які ми є, адже у кожного з нас своя неповторна мова тіла! Сподіваюся, я нікого не зачепила і не образила своєю цікавістю і жагою знань! Хай живе любов у всіх її проявах!”, – написала вона.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: По сусідству. Як би виглядали зірки, якби жили звичайним життям.

Нагадаємо, що хлопчик, до якого не повернулись наставники Голос. Діти, підкорив британську публіку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.