“MBAND і ВІА Гри ” більше немає: від Костянтина Меладзе пішли практично всі артисти

У продюсерському центрі Костянтина Меладзе глобальний скандал, продюсер практично розорений, а артисти один за іншим розривають з ним контракти.

Жовтень 2020 року для Костянтина Меладзе може стати фатальним. Про відхід з-під його крила оголосив соліст бойбенда MBAND Анатолій Цой, за ним відразу – учасниця групи ВІА Гра Ольга Меганська.

Костянтин Меладзе і MBAND
Костянтин Меладзе і MBAND

Решта артистів теж мають намір перервати творчу співпрацю. Фірма Меладзе стоїть на межі розорення.

Ситуацію прокоментував інший відомий продюсер Ігор Матвієнко.

Ігор Матвієнко
Ігор Матвієнко

По-першу чергу, він звинуватив Костянтина Меладзе в непрофесіоналізмі, мовляв той, користуючись популярністю, взагалі перестав щось робити для своїх підопічних в цей складний кризовий час в умовах пандемії. В результаті обидві групи вже скоро рік без виступів, немає нових пісень, навіть репетиції майже не проводилися. По суті, артисти залишилися сам на сам з такою ситуацією і без доходів.

Крім того, Меладзе став винуватцем того, що в колективах розвинулися численні конфлікти на тлі особистої неприязні. І почалося це досить давно, з моменту, коли дружина Костянтина Віра Брежнєва буквально вижила з ВІА Гри Еріку Герцег.

Цією ВІА Гри вже немає
Цією ВІА Гри вже немає

Матвієнко сказав також, що весь шоу-біз сильно постраждав через поширення коронавірусу, але до такого плачевного стану своїх підопічних довів тільки Меладзе.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.