Відновлюється судовий процес у справі Михайла Єфремова, винного в скоєнні смертельного ДТП

У Московському міському суді відновлюється процес у справі Михайла Єфремова, який визнаний винним в скоєнні смертельного ДТП, перебуваючи в нетверезому стані.

8 червня неабияк підпилий актор їхав по Садовому кільцю на своєму позашляховику, не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу і врізався в автофургон Lada. Його водій, 57-річний Сергій Захаров, загинув через несумісні з життям травми.

Через 3 місяці після того, що сталося, герою статті винесли вирок — 8 років ув’язнення в колонії загального режиму, компенсація синові загиблого в розмірі 800 тисяч рублів (майже 300 тис. гривень) і позбавлення водійських прав на 3 роки.

Сергей Захаров
Сергій Захаров

Почувши запобіжний захід, Михайло Олегович висловив невдоволення своїм адвокатом Ельманом Пашаєвим, після чого звільнив його і найняв іншого юриста. Ним став Роман Філіппов, який не дає ніяких коментарів пресі.

Новий правозахисник Єфремова подав апеляцію, в якій заявив про тиск на зіркового клієнта з боку Пашаєва в ході всього розгляду. Артист розкаюється у скоєному і просить скасувати вирок. Також він приніс вибачення родині Захарова, відшкодувавши повну суму за завдану моральну шкоду.

Михаил Ефремов и сын Сергея Захарова
Михайло Єфремов і син Сергія Захарова

Вже 22 жовтня Мосміськсуд розгляне всі апеляційні скарги Михайла, хоча це повинно було статися сьогодні.

На даний момент до матеріалу справи долучена позитивна характеристика зірки з СІЗО, розписка про отримання старшим сином загиблого компенсації.

Михаил Ефремов в суде
Михайло Єфремов в суді

Крім того, за актора заступилися такі діячі культури, як Чулпан Хаматова, Дмитро Харатьян, Олександр Домогаров, Гарік Сукачов та інші. Знаючи характер Єфремова, вони впевнені, що спокутуванням для нього буде все подальше життя поза в’язницею.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.