(Відео) Дочка Алли Пугачової Ліза Галкіна освоює гру на фортепіано: скоро наздожене зіркову маму

Семирічна дочка Алли Пугачової Ліза Галкіна показала справжній майстер-клас по грі на фортепіано. Дівчинка скоро затьмарить свою знамениту маму.

Незважаючи на істотну різницю у віці, Максим і Алла щасливі в шлюбі. У їхній родині панує повне взаєморозуміння, так що двійнята ростуть в теплій атмосфері любові і затишку.

Якийсь час подружжя приховувало спадкоємців від фотокамер, щоб захистити їх від суспільної уваги. На щастя, цю завісу вони вже давно відкрили, а Галкін, як активний користувач соціальних мереж, регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео з дочкою та сином.

Пугачева и Галкин с детьми
Пугачова і Галкін з дітьми

Не буде перебільшенням сказати, що юні Ліза і Гаррі є справжніми улюбленцями публіки, тому будь-які кадри з ними завжди набирають безліч позитивних коментарів і оцінок «Подобається».

Алла Пугачова з двійнятами Лізою і Гаррі
Алла Пугачова з двійнятами Лізою і Гаррі

На цей раз гуморист опублікував ролик, на якому першокласниця сидить за білим піаніно і пояснює тонкощі гри:

«Перш за все, коли починається журавель: «Ось іде»[співає], — таке плавне звучання. А як тільки починається жаба, вона стрибає, скаче. Ось. Це етюд», — пояснила Ліза.

У підписі до посту Максим відзначив, що діти дорослішають дуже швидко, а в коментарях до нього користувачі мережі висловили своє захоплення талантом дівчинки:

  • «Така розумна, розсудлива і позитивна дитина! Вміє чітко висловити думку! Батькам респект за таке виховання і навчання»;
  • «Вся в мамусю»;
  • «Виховані діти, приємно дивитися! Немає позерства, манірності. Хочеться радіти їхнім успіхам разом з вами»;
  • «Така мила, як з казки»;
  • «Розумниця, у неї хороший слух».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не залишилися осторонь і зіркові друзі сімейства — Оля Полякова, Яна Рудковська, Ігор Ніколаєв і багато інших обсипали Лізу компліментами. Втім, з ними важко не погодитися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.