Помирає, але все ніяк не помре. Як почуває себе друг Пугачової Буйнов, якого ховали вже два рази, і це тільки за цей рік

Навесні цього року засоби масової інформації почали говорити про те, що Олександр Буйнов помер, а рідні приховують його смерть.

Влітку, на фоні не затихає чуток, Олександр вирішив висловитися з цього приводу і висміяв всіх пліткарів. Він вилоіжіл в Інстаграм свій же чорно-білий знімок і написав: “Якось так … На наступний день після похорону. Відзначили воскресіння у Юдашкіна “.

З чуток, у Бунова була онкологія, і він нібито помер після довгої боротьби з раком

Як свідчить біографія співака, актора і композитора, він дійсно страждав від раку передміхурової залози, проте успішно поборов його ще 9 років тому.

Як зараз виглядає Олександр Буйнов?

Молодо і енергійно, проводить вільний час на вечірках. Ось вчора був на ювілеї Микити Михалкова.

Також він нещодавно зустрічався з натуральним блондином Миколою Басковим, теж на честь його гучного дня народження.

Інстаграм Олександра Буйнова
Інстаграм Олександра Буйнова

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?