Ляйсан Утяшева прокоментувала зраду Павла Волі: при чому тут Тарзан і Корольова?

Нещодавно на всю країну гримів скандал про зраду Тарзана і Наташі Корольової.

Тиждень тому Наташа Корольова виклала пост про те, що скоро центральні канали будуть розносити чутки про нові парах, які нібито один одному змінюють. І серед них була пара коміка Павла Волі і його дружини Ляйсан Утяшева. На подив, Корольова мала рацію, і вже сьогодні злі язики заговорили про зраду Павла Волі. Але це виявилося правдою, адже Волю засікли з малолітньою Ескортниці.

Дружина Павла Волі вперше прокоментувала його похід “наліво”

Ляйсан Утяшева і Павло Воля
Ляйсан Утяшева і Павло Воля

Спортсменка Ляйсан Утяшева стверджує – в зраду чоловіка не вірить, це все чутки, які придумали конкуренти, щоб посварити пару. І, за словами Ляйсан, перше, що вона зробила після того, як дізналася про зраду чоловіка – голосно розсміялася.

«Сидимо на одному стільці і сміємося в голос», – ділиться Утяшева. Зараз вона стверджує, що не хоче такого скандалу, як з Корольової і Тарзаном, тому більше до цієї теми повертатися не буде. І пліткарів запевняє – зараз з їх шлюбом все добре, вони живуть душа в душу і не готуються до розлучення. До слова, в наступному місяці спортсменка Ляйсан Утяшева і гуморист Павло Воля відзначатимуть бляшану весілля – 8 років разом. Вони також виховують двох дітей – семирічного Роберта і п’ятирічну Софію.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.