Акторка, яка зіграла Роксолану, кардинально змінила імідж

Нещодавно акторка Мер'єм Узерлі, яка зіграла улюблену наложницю султана – Хюррем-Султан, опублікувала нові фото в мережі Instagram. На них – 36-річна актриса постає перед фанатами в кардинально іншому образі.

Втім, для прихильників зірки – це не стало несподіванкою. Річ у тім, що в житті Мер’єм значно відрізняється від своєї серіальної героїні. Вона любить експериментувати із зовнішністю, і часто вдається до зміни іміджу.

Так, в повсякденному житті вона носить каре, а волосся фарбує в коричневий колір. Актриса носить звичайний зручний одяг і майже не користується косметикою. А ще актриса вдається до послуг пластичних хірургів.

Нещодавно Мер’єм Узерлі презентувала своє нове перевтілення.  На своєму аккаунті в Instagram зірка опублікувала серію фото, на яких  вона з нарощеними волоссям в шкіряній сукні з відкритими плечима. Доповнила образ артистка яскравим макіяжем, завдяки якому увагу привертають очі зірки.

Фанатам нові світлини Узерлі сподобалися, вони навіть порівняли її із сучасною Роксоланою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Наперекір моді. Зірки, яких немає в Instagram.

Нагадаємо, що у мережі з’явилися фото старшої дочки Бодрова-молодшого.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.