Зірки, яких грабували прямо на гастролях, поки вони були на сцені: Сумська, Полякова, TAYANNA та інші

Новини про пограбування нікого не радують, а для артистів немає катастрофи гірше, ніж пропажа костюмів і не тільки прямо на гастролях. Сьогодні ми розповімо про зірок, які зіштовхнулися з цим особисто — Сумська, Полякова, TAYANNA та інші залишилися без цінних речей, поки були на сцені.

Всі герої нашої сьогоднішньої статті насправді не хотіли б ними виявитися, проте так розпорядилася доля.

Ольга Сумська

Ольга Сумская
Ольга Сумська

Виступ в Дніпрі актриса запам’ятає надовго, адже саме в цьому місті її обчистили в гримерці. У той час, коли вона разом з колегами кілька разів виходила до глядачів на біс, зловмисники винесли весь реквізит, насоси для надувних диванів і навіть склянки з бутербродами.

Діма Коляденко

Дима Коляденко
Діма Коляденко

Ще до отримання загальної популярності 18-річний Коляденко поїхав на гастролі з виставою в дублянці з овчини до самих п’ят, яку йому привезли батьки з Монголії. Артисти жили в готелі по двоє у номері, тому на ніч Дмитро не закривав двері на ключ.

Тоді-то дехто, і проник всередину, вхопив ту саму дублянку і побіг геть, але шоумен зреагував миттєво — наздогнав грабіжника, покарав його ударом з кулака і забрав своє.

Оля Полякова

Оля Полякова в том самом плаще
Оля Полякова в тому самому плащі

Одного разу суперблондинка ледь не залишилася без свого концертного плаща тореадора, обійшовся він їй в кругленьку суму. Цікаво, що після публічної заяви про крадіжку злодій вирішив повернути вкрадене в той же вечір.

TAYANNA

TAYANNA
TAYANNA

Приїхавши з концертом до Львова, співачку пограбували на вокзалі, вкравши гаманець з грошима. Більш того, коли Тетяна поверталася додому, вже в поїзді, але він ще не рушив, до неї підійшла дівчинка і повернула гаманець, правда він виявився порожнім.

Аліна Гросу

Алина Гросу
Аліна Гросу

Ще одна українська блондинка залишилася без повного гаманця у В’єтнамі, де проходили гастролі вистави «Манхеттен» за часів її навчання у ВДІКу (ВГИК). Якісь хлопці їхали на мопеді і вихопили скарб прямо з рук Гросу, хоча вона думала, що це вони так фліртують.

Зірка не зізналася, яку суму тоді втратила, але до сих пір шкодує, що була такою довірливою.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.