У Кіркорова нова королева – Примадонна звивається від ревнощів, адже та – на півстоліття молодше

У мережі з'явилося фото Кіркорова, яке змусило Аллу Борисівну Пугачову рвати і метати - її колишній чоловік замутив роман з молоденькою і худою зіркою.

І цю зірку ви все знаєте – це епатажна екс-ведуча “Дому-2 ” Ольга Бузова. Вже немолодий король естради так її затиснув в обіймах, що бідна дівчина аж очі витріщила. Судячи з фотографії, Ольга і Філіп відвідали якийсь театр. Дітей залишили вдома, і вирішили прогулятися удвох – романтика потрібна в будь-якому віці.

Філіп Кіркоров і Ольга Бузова – ще одна нерівна за віком пара у вітчизняному шоу бізнесі

Тому до них однозначно буде прикута багато уваги. Від Алли Пугачової вже полетіли обурення на адресу Бедросовича

Пугачова явно незадоволена, що її екс-чоловік знайшов собі кого-то. Алла була впевнена, що вона як і раніше буде залишатися головною жінкою в житті артиста. Так і було довгий час, він навіть дочка назвав частково в честь екс-дружини, і частково – на честь мами – Алла-Вікторія. Але Кіркоров зрозумів – все життя одиноким бути дуже важко. Тим більше, коли у тебе є двоє дітей. Тому і вирішив відбити красуню Бузову у молодого виконавця під псевдонімом DAVA.

“Король і королева “, – підписали знімок на сторінці. Виглядає пара дійсно ефектно.

Більше дізнатися про особисте і творче життя Філіпа Бедросовича може в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.