Прокляття серіалу «Бригада»: як склалася доля «Пчелы» Павла Майкова

Один з ключових акторів популярного кримінального серіалу довгий час був безробітним, і навіть перебивався від зарплати до зарплати, а потім і зовсім відбив дівчину в друга. І одружився на ній.

Павло Майков вперше засвітився 18 років тому в серіалі “Бригада “. Тоді він ще не мав великої популярності, але швидко її отримав. Життєвий і творчий шлях чоловіки не можна вважати легким – він мріяв вступити до ГІТІСу, але вийшло зробити це тільки з третьої спроби. Довгий час акторові доводилося працювати кур’єром або продавцем, щоб хоч якось себе забезпечувати.

Прокинувся знаменитим

До “Бригади ” Майков в основному був актором “запасу “. Але після “Бригади ” прокинувся знаменитим. Як і його колеги по зйомках Дмитро Дюжев, Володимир Вдовиченков та Сергій Безруков.

Павло Майков
Павло Майков

Тут він не зміг встояти і зловив “зіркову хворобу “. Але все швидко закінчилося.

Пропив свою славу

Алкогольна залежність – ось що швидко згубило “Пчёлу ” як висококласного актора.

Павло Майков
Павло Майков

“Мені було 26, тут така нестандартна ситуація. Але Бог мені швидко по голові дав: позбавив роботи. Все на вулиці впізнавали, але рік я сидів без діла “, – ділився Павло в одному зі своїх наступних інтерв’ю. Тільки через рік після “Бригади ” він зміг отримати якісь більш-менш нормальні ролі, і знову спробувати себе в крутих проектах. Серіал, другий, і справа пішла вгору, навіть від пляшки відмовився. Після кримінальної саги він зіграв більш ніж в 40 проектах, серед них «Солдати», «Зради», «Ольга».

З 2006 року Павло одружений на актрисі Марії Саффо. У нього є 17-річний син Данило.

Більше про феномен серіалу “Бригада ” і про те, як змінилися актори 18 років по тому, ви можете дізнатися в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.