Невже це реально? Слава і Едгар Камінський можуть знову возз’єднатися в сім’ю

Судячи з усього, Слава Камінська скоро повернеться до колишнього чоловіка Едгара - після складного розлучення і довгого мовчання співачка нарешті прокоментувала можливість відновлення відносин.

І на подив фанатів, Слава вважає це не тільки можливим, але і цілком імовірним. Вона поділилася цією інформацією в своєму інтерв’ю на програмі «Кава з перцем».

За словами виконавиці, Едгар після розриву став набагато мудріше, тепер вона бачить в ньому нові позитивні сторони – це при тому, що ідея розірвати шлюб належала саме йому. Але Слава запевняє, що в ході останньої бесіди їм вдалося поговорити по душам, з’ясувати розбіжності і навіть відчути себе знову «молодими», немов тільки що познайомилися.

Слава Камінська зараз одна
Слава Камінська зараз одна

Саме розставання Слава прокоментувала як необхідне на той момент часу, мовляв, вона б не пішла, якби колишній чоловік був розважливі. Але зараз він в її очах «виріс», і співачка каже, що в житті може трапитися що завгодно – в тому числі, і відновлення їх романтичних відносин.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.