Вдівець Валентини Легкоступової приховував смерть ще однієї обраниці, яка була у нього до співачки

Знайомі яхтсмена Юрія Фірсова здивували подробицями темного минулого чоловіка. Виявляється, вдівець Валентини Легкоступової приховував смерть іншої своєї коханої.

14 серпня за загадкових обставин обірвалося життя виконавиці хіта «Ягода-малина». Згідно зі звітом про розтин, основна причина раптової смерті артистки — важка черепно-мозкова травма.

Перша версія події — зірка з необережності впала у ванній і сильно вдарилася головою. Дані чергової експертизи показали, що на тілі Валентини було куди більше ушкоджень, схожих на результат побиття.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Дочка покійної Анетта Бриль вважає, що в новоспеченій сім’ї мало місце домашнє насильство. Легкоступова і Фірсов одружилися незадовго до трагедії — на початку липня 2020-го.

На даний момент за фактом смерті співачки порушена кримінальна справа, в якій Юрій виступає в якості свідка. Днями слідство отримало свідчення знайомих велелюбного вдівця.

Фирсов и Легкоступова в день венчания
Фірсов і Легкоступова в день вінчання

З’ясувалося, що яхтсмен знаходився у відносинах з багатьма жінками, а одна з них теж загинула при нез’ясованих обставинах.

Як і у випадку з Валентиною, інша екс-обраниця героя статті перед кончиною перебувала з ним у квартирі, однак цей інцидент він вирішив приховати.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Як стверджує джерело, навряд чи у Фірсова був злий умисел, але він буває запальним і буйним, коли випиває. Якраз коли дочка артистки приїхала до них додому, щоб перевірити, чи все в порядку з матір’ю, адже до цього вона кілька днів не виходила на зв’язок, подружжя було нетверезе.

Зараз правоохоронці займаються вивченням нових фактів про минуле Юрія.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.