Танго Аль Пачіно у фільмі “Запах жінки “. Як танцює сліпий, але мужня людина! (Відео)

Даний відео уривок не має оцінки, бо просто неоціненний!

Якщо ви в силу якихось причин ще не дивилися фільм “Запах жінки” за участю знаменитого і талановитого артиста Аль Пачіно, то ви багато втратили. Обов’язково подивіться – ви багато чого зрозумієте, які є цінності в житті і як людина долає проблеми.

Це танго, яке станцював Аль Пачіно граючи сліпого – нікого не залишить байдужим. Скільки такту і благородства у нього стосовно жінки. Подивіться як він танцює, як веде жінку при танці. Здається наше журі, а особливо Чапкіс високо оцінив його. Спробуйте порівняти танго Аль Пачіно з нашими претендентами на перше місце в шоу “Танці з зірками”. Мені здається навряд чи вони змогли б так танцювати. Енергії у них звичайно більше – вони молоді, але головне душа вкладена в танець!

І ще в цьому світі кудись пішла порядність – вона майже зникла.

Аль Пачіно – яскравий представник порядну людину – у нього потрібно вчитися.

Відео: Танго Аль Пачіно у фільмі “Запах жінки”

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Валентина Кірьянова: “Мир скучив про порядних – вихованих елегантних жінок. Як набридли ці голі дешевки на екранах. Безголосі співачки! Загалом, даний уривок не має оцінки, бо просто неоціненний! ”

Дмитро Прибитков: “І знову я не втримався і подивився це танго. Божественно! “

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!