Олег Винник і Таюне заінтригували планами на майбутнє: це буде найкраще весілля з найкращих

За життям Олега Винника і Таюне стежать мільйони відданих шанувальниць. Справа в тому, що співакові та його бек-вокалістці приписують роман, а зовсім недавно артист підлив масла у вогонь і заінтригував планами на майбутнє.

Улюбленець українок намагається не розкривати подробиці свого особистого життя на загальний огляд. Проте публіка впевнена, що він вже давно одружений, а ім’я тієї самої — Таїсія Сватко.

Потенційна пара ніяк не підтверджує і не спростовує можливі відносини, тому їхнє мовчання вовчиці автоматично сприймають як згоду.

Олег и Таюне
Олег і Таюне

Нещодавно Олег покинув паркет самого танцювального шоу країни «Танці з зірками», де пару йому склала хореограф Олена Шоптенко.

За правилами проекту їх довелося дискваліфікувати, оскільки цілих 2 тижні поспіль вони не змогли станцювати навіть віддалено. Причиною цього став коронавірус.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Звичайно, величезна аудиторія Винника болісно сприйняла його виліт, але співак не залишить фанатів без нових проектів. Так, він знявся у третій частині комедії «Скажене весілля», прем’єра якої призначена на 2021 рік.

Разом з Олегом глядачі побачать на екрані Юрія Горбунова, він же є одним з продюсерів фільму, Потапа, Монатіка, Позитива, Назара Задніпровського, Арама Арзуманяна і не тільки. З таким акторським складом кіно обіцяє бути видовищним.

Потап и Олег Винник на съемках фильма
Потап і Олег Винник на зйомках фільму

Втім, так вважає і сам герой статті. Артист поділився в своєму профілі в Instagram закадровим знімками, а в підписі до публікації запевнив шанувальників, що це буде найскаженіше весілля з усіх трьох.

У коментарях користувачі мережі висловили захоплення від побаченого і нетерпіння скоріше побачити довгоочікуваний фільм.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.