Алла Пугачова заявила про повернення на сцену і анонсувала грандіозний концерт: «Якщо сама не зможу співати, нехай співає зал»

Легенда естради Алла Пугачова, яка закінчила свою музичну кар'єру більше 10 років тому, анонсувала грандіозний концерт.

У фан-акаунті Примадонни російської естради Алли Пугачової з’явилася відео, на якому Пугачова в ефірі Першого каналу обіцяє влаштувати грандіозний концерт. За словами Примадонни, вона влаштує концерт для своїх шанувальників з нагоди свого 80-річчя (через 9 років). «Якщо сама не зможу співати, нехай співає зал. Мені головне бути в формі, щоб стояти, хоча я і лежачи зможу і сидячи », – іронічно сказала Алла Борисівна. Ведучий «зловив на слові» Пугачову і висловив надію, що легендарна співачка стримає свою обіцянку.

«Давайте зустрінемося в 80 років, у нас є класна тема для зустрічі», – додала Примадонна.

Шанувальники Алли Борисівни, схоже, готові чекати її концерту, навіть якщо це буде через 9 років. Про це вони написали в коментарях: «Будемо чекати Наша королева», «Наша улюблена і неповторна! Доживемо і побачимо »,« Дай Бог ваші слова збудуться !! »,« Дякую. Буду чекати вашого концерту. Готова співати завжди ваші пісні ».

Нагадаємо, Алла Пугачова оголосила про завершення кар’єри в 2009 році, в жовтні того року вона дала свій останній концерт. Однак рік тому на честь свого 70-річчя співачка вирішила порадувати своїх шанувальників і дала ювілейний концерт у Державному Кремлівському палаці.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.