Померлі актори з “Іван Васильович змінює професію”: ви їх впізнаєте, але більше ніде не побачите

Легенда комедійного кіно СРСР - "Іван Васильович змінює професію ". Шурик - головний герой, який подарував глядачам неймовірний заряд позитивних емоцій.

Незважаючи на те, що зняли фільм досить давно, він до цих пір вважається однією з найбільш якісних і висококласних робіт вітчизняного кінематографа. У 2020 році – 47 років з дня виходу картини. На жаль, багатьох акторів вже немає в живих. Пропонуємо згадати їх.

Віктор Шульгін

Віктор Шульгін
Віктор Шульгін

Фраза, яка стала крилатим виразом: “Військо збунтувалося! Кажуть, цар – несправжній! “. Цю репліку сказав боярин густий сивуватою бородою, якого зіграв Віктор Сергійович Шульгін. Кілька десятків непримітних ролей і пару великих – ось загальне надбання Шульгіна в радянському кінематографі. Славу подарувала йому ще й роль міліціонера в серіалі “Народжена революцією “. Не стало Віктора Шульгіна в 1992 році.

Наталя Кустинська

Наталя Кустинська
Наталя Кустинська

Одна з найкрасивіших актрис радянського союзу. Невелика роль кокетливою, але яскравою коханки в цьому фільмі назавжди подарувала Кустинської статус найчарівнішою блондинки. Померла актриса взимку 2012 року.

Анатолій Подшивалов

Анатолій Подшивалов
Анатолій Подшивалов

Радянський актор театру й кіно зіграв в картині лейтенанта міліції, і прославився на весь СРСР фразою “Тамбовський вовк тобі боярин! “. Також він засвітився в ролях Цигана в кіноповісті “Республіка ШКІД ” і маркера Прайса в “Пригодах Шерлока Холмса і доктора Ватсона “. Помер 10 серпня 1987 року в російському Санкт-Петербурзі.

Анатолій Калабулін

Анатолій Калабулін
Анатолій Калабулін

Анатолій ні професійним актором і не закінчував профільних інститутів. У кіно чоловіка привела його харизма і комічна натура – він міг будь-яку, навіть саму банальну фразу, вимовити смішно. Зіграв в “Іван Васильович змінює професію ” стрільця, у якого сіпалися вуха. Він так і запам’ятався публіці – як герой, над яким можна сміятися до сліз. Помер Калабулін в 1981 році.

Володимир Етуш

Володимир Етуш
Володимир Етуш

Етуш відомий своїми ролями не тільки в “Іван Васильович змінює професію “, але і ще в парі радянських гумористичних легенд – “Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика “, “Дванадцять стільців ” і “Іван Васильович змінює професію “.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.