Продюсер Світлани Лободи прокоментувала роман підопічної з Тіллем Ліндеманном: “Це не вигадка “

На Ютуб-шоу "Обережно, Собчак" прийшла продюсер знаменитої української і російської співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна.

Природно, Ксенія Собчак не змогла пройти повз теми з романом Лободи і соліста Рамштайн. Ксенія поцікавилася у Нателлою чи правда це. Продюсер розповіла, що втручатися в особисте життя свого начальника вона не хоче і не планує. Однак сказати може лише одне – це не є піар ходом або продюсерської вигадкою.

Нателла Крапівіна і Світлана Лобода
Нателла Крапівіна і Світлана Лобода

Нагадаємо, близько року тому в мережі з’явилися чутки про те, що Світлана Лобода і учасник групи Rammstein Тілль Ліндеманн складаються у відносинах. Пізніше Лобода повідомила про вагітність і народила дочку. Дівчинку назвала Тільда, скоріш за все, саме на честь свого коханого.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Однак ні Світлана, ні Тілль свої взаємини ще ніяк не коментували. Найімовірніше, дочка поки не в тому віці, щоб цікавитися хто її тато. Але шанувальники впевнені – прийде час, і вона обов’язково запитає про свого батька. А може навіть і розповість публіці.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

«Мені подобається ореол таємничості навколо Свєтін життя. Я не вважаю це продюсерської історією, це пов’язано з особистим життям мого артиста і не хочу це коментувати.

Лобода потрясла новим вбранням
Лобода потрясла новим вбранням

Вона ж все тобі розповіла в інтерв’ю? Я взагалі не хотіла б цю тему коментувати, тому що ми її потім не узгодимо », – відмовлявся продюсер знаменитої української і російської співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.