Пустотлива Alizee і Gregoire неперевершено танцюють Lyonnet Charleston Rock (Відео)

Початок виходу на танець, теж прекрасно продуманий і спочатку була інтрига - в ніж Алізе одягнена.

Коли дивишся виступ милою Алізе, ловиш себе на думці, що не знаєш, що краще – чи вона співає, або танцює. Всі прекрасно в неї виходить!

Так, і не дивно, така гарна дівчина причаровує до себе погляди шанувальників. Фігура, начебто на цьому відео і трохи повненька (в ногах), але це виглядає красиво і зовсім немає нічого зайвого.

Подивіться як Алізе завзято танцює і в цьому їй допомагає партнер Gregoire.

Початок виходу на танець, теж прекрасно продуманий і спочатку була інтрига – в ніж Алізе одягнена. Коли її розкрили – то все побачили прекрасне вбрання, відповідне самій танцівниці.

Всі, хто дивиться наше шоу “Танці з зірками” мають можливість порівняти виступ цієї пари з нашими учасниками шоу. І як вам порівняння? На чию користь ви схиляєтеся?

Відео: Алізе в танці Lyonnet Charleston Rock

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Павло ВРН: “Дуже добре вона рухається. Набагато краще, ніж партнер. ”

Tim C: “Виглядає щасливим і веселим.”

Vasily S: “Дуже жіночна, як завжди, правда танець не найкращий підібрали. Адже вона добре танцює, але тут цього не видно повною мірою, хоча її рухливість говорить про спортивні тренування і заняттях танцями. Молодець дівчинка. ”

Олександр Комаров: “Ех! Alizee! Терміново дієта і спортзал! Все повернеться, не слухай тролів. “

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.