Євгенія Петросяна госпіталізували в лікарню: гумориста діагностували важку хворобу

У понеділок, 26 жовтня, відомого гумориста Євгена Петросяна на швидкої госпіталізували в московську лікарню.

Петросяну поставили попередній діагноз – коронавірус. Відомо, що гуморист відчуває себе задовільно. Він сам прийняв рішення викликати швидку і поїхати в лікарню, з огляду на свій вік і ситуацію з пандемією.

Петросяну краще не хворіти. Вдома на нього чекає молода дружина і маленький син

Нагадаємо, що Євген Петросян в березні цього року став татом. Його дружина Тетяна Брухунова, яка молодша за Євгена на 44 роки, народила хлопчика Вагана. Ця подія Євген і Тетяна довго приховували від громадськості і тільки на свій ювілей, коли хлопчикові було вже півроку, гуморист поділився радісною новиною.

Так, на своє 75-річчя Петросян опублікував фото, на якому він тримає хлопчика на руках. У підписі до фото Євген «познайомив» публіку зі своїм сином Ваганов, якого, до речі, назвали на честь дідуся – батька Петросяна.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.