Шульженко в люті: Актриса Ксенія Чернова розповіла, що півтора року була коханкою Тарзана і показала інтимне листування з ним

Розкрилися дані про нові зради Тарзана не тільки дружині Наташі Корольовій, але і коханці Анастасії Шульженко.

Черговий скандал навколо велелюбного Тарзана виник абсолютно несподівано. Анастасія Шульженко прийшла на ток-шоу «Насправді» на Першому каналі. Як вона сама сказала, для того, щоб щоб обілити себе. Дівчина погодилася відповідати на питання з використанням детектора брехні.

Анастасія Шульженко
Анастасія Шульженко

У студії виявилася і актриса, тренер з техніки мови Ксенія Чернова. Та слухала-слухала, а потім взяла і заявила, що теж була коханкою Тарзана останні півтора року, але не робить з цього таку комедію як Шульженко і не збирається руйнувати його шлюб з Королевою.

Анастасія Шульженко і Ксенія Чернова
Анастасія Шульженко і Ксенія Чернова

Анастасія буквально сказилася від цих слів, тут же звинуватила Ксенію, що та теж вирішила попіаритися на гучній справі, а насправді все це вигадки.

Тоді 42-річна Чернова, не довго думаючи, стала на камеру показувати переписку інтимного характеру між нею і Тарзаном. А потім розповіла історію її зв’язку з Глушко.

Визнання Чернової про зв'язок з Тарзаном
Визнання Чернової про зв’язок з Тарзаном

Вони познайомилися за лаштунками вистави «Казанова», в якому він виконував головну роль. Ксенія побачила прогалини в його сценічної мови і запропонувала свої професійні послуги. Вже буквально на другому занятті у них з Тарзаном трапилася інтимна близькість, а потім вони регулярно зустрічалися у неї вдома.

Фото Тарзана і Ксенії
Фото Тарзана і Ксенії

Майстерно в любові стриптизер називав коханку «котиком» і приносив різні костюми для рольових ігор, наприклад, феї з крильцями.

Реакція Шульженко була така:

«Вы сказали, что трахались с ним. Ну да, с ним трахалось полстраны!»

Яка реакція самого коханця і його дружини на нові заяви – поки невідомо.

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.