Зірки, які випадково стали зірками: справжні професії Брежнєвої, Потапа, Саніної та інших

Як не дивно, але далеко не всі зірки з самого початку планували ними стати. Сьогодні ми розповімо про справжніх професії Віри Брежнєвої, Потапа, Юлії Саніної та інших артистів.

Хтось із героїв нашої сьогоднішньої статті починав за вчительським столом, хтось не розлучався з калькулятором, а хтось навіть носив медичний халат.

Олексій Потапенко

Потап
Потап

На руках у Потапа два дипломи — він магістр економіки і тренер з водного поло та плавання. Чоловік Насті Каменських навіть встиг попрацювати вчителем фізкультури, але доля розпорядилася інакше. Відкривши в собі талант писати пісні і музику, Олексій зарекомендував себе як дуже успішний музичний продюсер і реп-виконавець.

Юлія Саніна

Юлия Санина
Юлія Саніна

Фронтвумен вітчизняної рок-групи The Hardkiss вже з трьох років виходила на сцену як солістка дитячого ансамблю, хоча вчитися пішла на філолога.

Пізніше Юлію захопила журналістика, причому вона взяла кілька інтерв’ю, одне з яких стало доленосним — так вона познайомилася з майбутнім чоловіком Валерієм Бебко. З ним же Саніна згодом і створила групу.

Віра Брежнєва

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Не тільки дякуючи таланту Віра стала неймовірно популярною співачкою — волю випадку ніхто не відміняв. Після закінчення школи вона вступила до Дніпропетровського залізничного інституту на спеціальність «економіст».

Брежнєва поєднувала материнство з навчанням на заочному відділенні і роботою секретарем, а одного разу, прийшовши на концерт «ВІА Гри», вона навіть заспівала разом з учасницями групи на сцені. Так Костянтин Меладзе її і помітив.

Артем Пивоваров

Артем Пивоваров
Артем Пивоваров

Мабуть, найбільше здивування нашої вибірки. Перш ніж підкорити шоу-бізнес, Артем три роки відпрацював помічником анестезіолога. Медицину він кинув остаточно і безповоротно, потрапивши в музичний колектив — йому завжди подобалася музика.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.