Овсієнко перестаралася з пластикою. Фанатам не сподобалося

Російська співачка Тетяна Овсієнко зіштовхнулася з критикою з боку фанів, які в соціальних мережах коментують нові фото зі співачкою. Вони пишуть, що зірка перестаралася з пластикою.

Спільну світлину з Тетяною поширив на своєму аканті в Instagram музикант Барі Алібасов. На знімку – Овсієнко позує в класичному чорному комбінезоні і накидці з мереживними рукавами. На фото Барі обнімає Тетяну, а в тексті під дописом захоплюється співачкою.

“Дівчата, всі пам’ятають, у чому секрет жіночого щастя? Прекрасна Тетяна Овсієнко вам підкаже”, – написав Барі.

Втім, користувачі з думкою Алібасова не погоджуються. Вони звернули увагу на обличчя співачки. У коментарях вони пишуть, що 53-річна артистка перестаралася з пластикою. Деякі підписники навіть не впізнали зірку 90-х з першого погляду.

“Це Овсієнко? Зовсім на себе не схожа”, “Жахливі губи у Овсієнко та щоки. Що ви качаєте в своє обличчя?”, “Від Овсієнко залишилися тільки очі”, “Тетяну не впізнати майже”, “Що з обличчям?”, “На кого вона стала схожа?”, – пишуть користувачі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Не знають кордонів. Зірки, які невміло використовують накладні вії.

Нагадаємо, що Том Хенкс одужав, а Крістофер Хів’ю підхопив недугу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.