Новий Холостяк промахнувся при виборі подарунка для своєї колишньої дівчини

Про казус герой проекту «Холостяк-10» Макс Михайлюк розповів в сюжеті програми «Вікна-новини» на СТБ.

Макс Михайлюк розповів, що вибирав подарунок для своєї дівчини на день народження. На той момент пара була разом кілька місяців. Як зізнався Макс, він був шалено закоханий і хотів здивувати обраницю.

«На той момент ми зустрічалися лише кілька місяців, але я був закоханий. Вибрав для неї кулон у вигляді сердечка. Він був дуже красивий, я вкладав у нього певний сенс», – поділився Холостяк.

Але дівчина не оцінила жест свого хлопця. Макс з посмішкою розповідає, що дівчина очікувала отримати в подарунок сережки. Тоді, за словами чоловіка, він упустив романтичний момент. І додав, що після цього інциденту намагається заздалегідь дізнаватися, чого хоче дівчина. При можливості навіть вибирає подарунок разом з коханою.

Також Холостяк розповів, що не любить дарувати банальних подарунків, але все ж універсальний презент у нього в арсеналі є.

«Не люблю банальностей, але вважаю, що саме вдале доповнення до будь-якого подарунка – це квіти. В інших випадках потрібно враховувати інтереси другої половинки або хоча б хоч трохи уявляти, що їй може сподобатися. Ще, на мою думку, складно вгадати з духами – їх завжди можна вибрати на свій смак», – розповіла Макс.

Ще герой шоу поділився тим, що любить дарувати подарунки без приводу: «Я вважаю, все, що роблять чоловіки у своєму житті – це для жінок. Кожній дівчині буде приємно бачити вчинки не тільки в святкові дні, а набагато частіше. Коли чоловік закоханий, він намагається всіляко радувати кохану, викликати посмішку на її обличчі. Для цього не потрібен привід або певна дата».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Без паспорта і не скажеш. Російські зірки-однолітки, які виглядають по-різному.

Нагадаємо, що Овсієнко перестаралася з пластикою.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.