Олег Винник благає шанувальників допомогти: “Ситуація дуже складна “

На сторінці "ватажка" вовчиць з'явилося звернення з проханням допомогти дитині зібрати гроші на лікування.

Кумир пише – він рідко звертається до кого-небудь за допомогою, але тут ситуація критична, і важлива кожна гривня, перерахована на рахунок батьків 10-місячного малюка.

У дитини діагностували спинальную м’язову атрофію, яка лікується тільки найдорожчим в світі препаратом

Без спеціального дуже дорогого препарату хлопчик може виявитися в нерухомому стані. Як пише його мама, такі діти не доживають до 2 років. І укол потрібно зробити до того часу, поки дитині не виповниться півтора року, інакше потім вже буде пізно. Олег Винник звернувся до шанувальників з проханням про те, щоб вони не залишалися байдужими.

“Друзі, ми дуже рідко звертаємося до вас з проханням про допомогу, але на цей раз ситуація занадто складна: порятунок життя чудового малюка залежить від наших добрих сердець», – пише чоловік Таюне.

Шанувальники українського співака під публікацією стали писати побажання одужання малюкові, і надсилати скріншоти того, що вони відправили гроші на зазначені реквізити. Олег Винник і вся його команда дякують небайдужих. Сума збору – понад два мільйони доларів. Тому важливий кожен відгук і кожна гривня.

Друзі, ми дуже рідко звертаємось до вас з проханням про допомогу, але цього разу ситуація надто складна: порятунок життя чудового малюка залежить від наших добрих сердець ❤️

Posted by Олег Винник on Monday, October 26, 2020

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.