Стала відома головна таємниця онкохворої Анастасії Заворотнюк: ніякого ЕКЗ не було

Буквально на днях розкрилася головна таємниця онкохворої Анастасії Заворотнюк. Це стосується молодшої дочки актриси від її чоловіка Петра Чернишова Міли.

Зірка серіалу «Моя прекрасна няня» втретє стала мамою, коли їй було 47. Таку радісну новину героїня статті приховувала від публіки кілька місяців, після чого щасливе подружжя показали крихітку світу.

Весь цей час шанувальники були впевнені, що Анастасія вдалася до процедури ЕКЗ, яка згодом могла вплинути на зростання злоякісної пухлини головного мозку. З нею знаменитість бореться вже більше року, не розкриваючи ніяких деталей, пов’язаних зі здоров’ям.

Заворотнюк с мужем и младшей дочкой Милой
Заворотнюк з чоловіком і молодшою донькою Мілою

Днями відома по фільму «Гардемарини IV» актриса Анастасія Макєєва побувала в YouTube-шоу «Емпатія Манучі», де заявила, що її колега Заворотнюк насправді народжувала не сама, а скористалася послугами сурогатної матері.

Про це Макєєва заговорила, коли вони з ведучим обговорювали її майбутнє материнство. Вона вже довгі роки намагається завагітніти, у неї було 4 спроби екстракорпорального запліднення, незважаючи на всі пов’язані з ним ризики:

«Все одно буду це робити, тому що це єдиний шанс. Наскільки я пам’ятаю, у Насті Заворотнюк було сурогатне материнство і це не сильно їй допомогло», — сказала артистка.

Анастасия Макеева
Анастасія Макєєва

Примітно, що героїню нашої сьогоднішньої статті дійсно ніхто і ніколи не бачив вагітною. Сама вона пояснювала це тим, що просто приховувала від настирливих папарацці своє цікаве положення і не виходила у світ на останніх термінах.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.