Михайло Єфремов влаштував для співкамерників в СІЗО розкішну вечерю з фаршированим гусаком з ресторану

Відомий російський актор Михайло Єфремов влаштував співкамерникам в СІЗО справжній бенкет. Винний у скоєнні смертельного ДТП артист замовив доставку ресторанної їжі прямо в камеру.

Зараз герой статті відбуває покарання в московському слідчому ізоляторі «Водник». Як розповіла його сестра Анастасія, з ним все в порядку. Інші ув’язнені ставляться до нього добре, а недавно він навіть організував їм розкішну вечерю.

За словами співробітника харчової фірми, що надає послуги з харчування у в’язниці, днями до них надійшло замовлення від Єфремова приготувати фаршированого яблуками гусака. Блюдо обійшлося йому в 6 тисяч рублів з усіма націнками (близько 2,2 тис. гривень), проте ціна його анітрохи не збентежила.

Михаил Ефремов
Михайло Єфремов

Відомо, що з перших днів ув’язнення в розпорядженні актора окремий холодильник, обідній стіл і навіть санвузол. Крім того, він частенько замовляє собі їжу зі столичних ресторанів, адже за смаком вона незрівнянна з тюремною.

Юристи Михайла домоглися розгляду судом апеляції на вирок. Так, тиждень тому завдяки відшкодуванню моральної шкоди сім’ї загиблого термін знаменитості дійсно знизили, правда всього на півроку.

Таким результатом адвокати залишилися незадоволені, тому незабаром вони мають намір оскаржити це рішення.

Ефремов на рассмотрении апелляции
Єфремов на розгляді апеляції

Аварія, винуватцем якої став артист, сталася 8 червня. Перебуваючи за кермом джипа в нетверезому стані, він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з машиною Сергія Захарова.

Від отриманих травм чоловік помер, сам Єфремов відбувся переляком, а вже 8 вересня його засудили на вісім років позбавлення волі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.