Дідок ще задасть жару: Олег Газманов витанцьовував на концерті відразу після Ковіда – плясав як 18-річний

69-річний російський співак, поет, актор і продюсер недавно зліг з коронавірусом. У його віці це було особливо небезпечно.

Але він довів, що “є ще порох в порохівницях “, і запалив на масштабному концерті прямо після лікарняного ліжка.

“Як добре, що не дивлячись на # ковід19 в готелі« Ройал Аврора »відбувся Гала-вечеря Російської національної музичної премії« Вікторія », присвячений старту нового голосування. Побачився з друзями і колегами “, – написав уже сивий Газманов в своєму Інстаграм- блозі.

Олег Газманов так любить сцену, що навіть лікується з мікрофоном

Газманов уточнив, що на цьому заході було близько чотирьохсот чоловік, проте не розповів, чи був у нього страх знову підчепити цю китайську болячку.

Відзначимо, Заслужений артист Росії недавно повідомив про те, що стан його здоров’я стрімко погіршується. Після отриманого позитивного результату на Ковід-19 він відокремився і скасував всі заходи, які були заплановані.

Але це не вберегло його дружину від захворювання. Зараз вони обидва вже прийшли в задовільний стан.

Більше про життя улюбленця Пугачової Газманова можна дізнатися у нього в Інстаграм-блозі. До слова, на співака підписано понад півмільйона людей.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!