Дмитро Комаров познайомив красуню-дружину Олександру Кучеренко з “королем змій” в Гонконзі

Незмінний ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров познайомив свою дружину Олександру Кучеренко зі справжнім королем змій в Гонконзі.

Зазвичай герой нашої сьогоднішньої статті їздить в робочі експедиції без коханої, але на цей раз вона вперше прилетіла до нього на зйомки. Як розповів шоумен, дружина подарувала йому відчуття домашнього затишку навіть у готелі, адже вранці він йшов на роботу, а ввечері повертався в номер, де його люблять і чекають.

Цим Дмитро поділився з шанувальниками у себе в Instagram, там же і з’явилися спільні фото однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу.

У новому випуску з Гонконгу Комаров познайомився зі специфічною професією, яку не зустрінеш ніде в світі, а також побував на екскурсії по небесній фермі. Цікаво, що це місто з сотнями найвищих хмарочосів з усіх боків оточене тропічними джунглями.

Дмитрий Комаров показывает обратную сторону Гонконга — в городе большая проблема со змеями
Дмитро Комаров показує зворотну сторону Гонконгу — в місті велика проблема зі зміями

У місцевих лісах мешкають десятки отруйних змій, тому за безпекою населення повинен хтось стежити і цей хтось — “король змій”. Разом з ним ведучий зловив в парку кобру, після чого поласував зміїним супом в китайському ресторані.

Звичайно, на такі небезпечні розваги Дмитро не брав з собою дружину, але була і одна безпечна зйомка, де змогла побувати і Олександра.

Гонконгские фермы на небоскребах
Гонконгські ферми на хмарочосах

Йдеться про гонконгські дачі на дахах хмарочосів, адже в такому густонаселеному місті просто немає вільної землі, хоча винахідливі фермери знайшли вихід із ситуації.

Комментарий Саши к посту Комарова
Коментар Саші до посту Комарова

Судячи з коментаря Кучеренко під постом чоловіка, їй дуже сподобалося складати йому компанію в експедиції. Не виключено, що це не остання їхня спільна робоча поїздка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.