Настя кинула ніж прямо Потапу в голову: сімейні розборки в зоряній парі (ВІДЕО)

Потап виклав відео, як Настя кинула величезний кухонний ніж йому прямо в голову.

Цієї суботи в світі відзначають Хеллоуїн – свято нечисті і, на подив, Всіх Святих. Прийшла ця традиція до нас із заходу, де, за повір’ями, в цей день додому до живих людей приходять їх померлі родичі. Але вони не сидять з вимкненим світлом і закривши всі вікна і двері. А влаштовують гучні вечірки, відлякуючи злий нечисть. До наших країн традиція доходить плавно, але впевнено. Найбільше її підхоплюють зірки і блогери, які вбираються в жахливо прекрасні костюми.

Настя Каменських вбралася в мертву принцесу, а Потап – в вампіра, і разом вони влаштували будинку справжній шабаш

Потап виклав відео, як Настя кинула величезний кухонний ніж. І всадила його прямо в лисину епатажному реперу. Подивіться самі. Навіть кров дуже правдоподібна.

За сюжетом Потап тримає в руках маленьку гарбуз, і хоче вирізати з неї щось. Попросивши Настю подати ніж, красуня в чорній вуалі кинула його, і розсікла Потапу його “горіх “. Креативно вони підійшли, щоб нагадати шанувальникам про майбутній день нечисті.

Хоча в коментарях думки розділилися. В основному, виступали проти таких розваг віруючі люди.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.