Маша Єфросиніна показала зворушливу зустріч зі своїм шестирічним сином після розлуки: те, заради чого варто жити

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як шестирічний син зустрічає її вдома. Ці кадри зворушили шанувальників до сліз.

Телевізійна кар’єра героїні нашої сьогоднішньої статті почалася ще в двохтисячних. Зараз вона не тільки з’являється на блакитних екранах, але ще і активно займається власним YouTube-каналом.

Крім того, зірка встигає стежити за своєю фігурою, бути люблячою дружиною і турботливою мамою.

Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна

Маша перебуває у шлюбі з колишнім бізнесменом і нинішнім депутатом Тимуром Хромаєвим, з яким вони виховують двох дітей — 16-річну дочку Нану і 6-річного сина Сашка. Якщо дівчинка вважає за краще не з’являтися в соцмережах зіркової матері, то хлопчик навпаки любить камери.

Маша Ефросинина с мужем и детьми
Маша Єфросиніна з чоловіком і дітьми

Як активний користувач Instagram, Єфросиніна часто ділиться з підписниками сімейними кадрами з чоловіком і молодшою дитиною, а її остання публікація просто підкорила мережу.

Теледіва показала звичне повернення додому після роботи, де на порозі її зустрічав Саша.

Ефросинина с сыном Сашей
Єфросиніна з сином Сашком

Побачивши маму, спадкоємець кинувся в її обійми так, немов розлука тривала цілу вічність. Він абсолютно не приховував свого щастя, чим зворушив не тільки фанатів ведучої, але і її знаменитих друзів — дружину Монатіка Ірину, Дашу Астаф’єву, Лесю Нікітюк.

Комментарии звездных подруг Маши
Коментарі зіркових подруг Маші

Ось як Маша підписала публікацію:

«Момент, заради якого завжди чекаєш кінець робочого дня».

Не можна не відзначити стильний образ героїні статті. На ній одягнена шкіряна сукня рожевого кольору довжиною нижче коліна, яка прекрасно підкреслила струнку фігуру знаменитості. Доповненням образу стали замшеві бежеві черевики на невисокому каблуці з гострим носком і чорна сумка від Dior.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.