Кліп Дана Балана Numa Numa 2 набрав 100 мільйонів переглядів – вітаємо співака (відео)

Ця подія відбулася ще 13 жовтня, про що Дан повідомив в своєму Інстаграме. А за два тижні трек набрав ще 1,4 млн переглядів.

100 мільйонів переглядів – це мрія багатьох, навіть дуже відомих у світі, виконавців.

Кліп Numa Numa 2 молдавського співака досяг такого успіху вперше в історії країни. Хоча першоджерело пісні – композиція групи O-Zone «Dragostea Din Tei», випущена в 2003 році, також була на самій вершині всіх європейських і азіатських хіт-парадів. Там вона також відома під неофіційними назвами «Numa Numa» і «Ma Ya Hi».

Група O-Zone
Група O-Zone

Цей сингл внесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільш прокручуваний в світі, обігнавши і Майкла Джексона, і інших світових зірок. Ця композиція навіть принесла Балану номінацію на «Греммі» в якості співавтора завдяки тому, що в 2008 році репер TI і Rihanna випустили сингл «Live Your Life», який містить озоновський семпл і мотив. Кому цікаво – дивіться.

12 вересня 2018, автор синглу Дан Балан випустив нову версію цієї пісні, назвавши її «Numa Numa 2». Кліп знімався в Уганді, запрошеним співвиконавцем був легенда світової музики, композитів і виконавець Марлі Уотерс.

У зйомках взяли участь майже сотня дітей з забутого Богом африканського поселення, які після трьох коротких репетицій зробили те, що багатьом професійним ансамблям не вдається ніколи – створити атмосферу.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.