Валентина Легкоступова полюбила вбивцю: дочка співачки розповіла, що слідчі наші гантелю в кривавому рушнику

Смерть Валентини Легкоступової 14 серпня 2020 року сколихнула весь шоу-бізнес. Слідчі продовжують розслідування і не виключено, що співачка полюбила вбивцю, адже знайдена гантеля в кривавому рушнику.

Анетта Бриль, старша спадкоємиця співачки, впевнена, що до трагедії причетний новоспечений чоловік виконавиці хіта «Ягода-малина» Юрій Фірсов.

За її словами, він неодноразово демонстрував неадекватну поведінку в колі близьких, тому дочка Валентини найняла юриста, який допоможе їй пролити світло на те, що трапилося і довести вину вдівця.

Валентина и Юрий
Валентина та Юрій

На початку серпня знаменитість, святкуючи медовий місяць з чоловіком у себе вдома, впала у ванній, в результаті чого отримала важку травму голови. Саме на такій версії подій наполягає сам Фірсов, адже він став єдиним свідком нещасного випадку.

Буквально через кілька днів після цього Легкоступова померла в одній з московських клінік, не приходячи до тями.

Валентина Легкоступова с дочерью Анеттой
Валентина Легкоступова з дочкою Анеттою

З огляду на загадковість смерті артистки, правоохоронці займаються розслідуванням всіх обставин трагедії. Анетта робить від себе все можливе, щоб покарати винуватця в разі доведеного вбивства.

Примітно, що в тій самій ванній, де Валентина нібито впала, навіть ванни як такої немає — тільки душова кабіна. Працюючий на стороні Бриль адвокат Сергій Жорін вважає, що впасти там в повний зріст нереально. Більш того, в квартирі були виявлені сліди крові, включаючи загорнуту в кривавий рушник гантелю.

Валентина Легкоступова на сцене
Валентина Легкоступова на сцені

На думку дочки співачки, Юрій спочатку морально залякав матір, завершивши розпочате фізичною розправою:

«Ми припускаємо, але будемо чекати висновків. Те, що Фірсов психологічний тиран — абсолютно точно, і мені дуже страшно думати, що мама полюбила людину, яка виявилася вбивцею», — зазначила вона в інтерв’ю виданню «Комсомольская правда».

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.