Чоловік Орбакайте знайшов іншу жінку і тепер хоче відсудити у Крістіни дочка Клавдію, відома причина

У сім'ї Крістіни Орбакайте почалися розбіжності - справа знову йде до розлучення, але ж це вже третій невдалий шлюб співачки і актриси.

Під час кожного розставання їй доводиться серйозно боротися в суді за опіку над дітьми, і цього разу не став винятком – Михайло Земцов, батько восьмирічної Клавдії, має намір залишити її в США, а не «повертати» мамі в Росію.

Він аргументує це тим фактом, що дівчинка народилася в Америці і може без проблем отримати громадянство – навіщо їй в Москву до матері, тим більше, зараз, в складні часи закритих через епідемію кордонів.

Орбакайте і Земцов на межі розлучення
Орбакайте і Земцов на межі розлучення

Карантин застав Орбакайте в Росії, адже саме тут вона працювала над своїми проектами взимку і спілкується з родичами. А ось свою дочку вона не бачила вже більше півроку, тому перспектива залишитися без неї дуже лякає артистку – їх відносини з чоловіком погіршилися якраз на грунті постійних розлук. Михайло вже знайшов в США нову пасію, дівчина порозумілася з Клавдією, а Христина «може далі собі жити на дві країни, якщо хоче».

Юристи Орбакайте нічого втішного сказати не можуть – у разі розлучення у Крістіни та правда мало шансів повернути дочку, адже у неї облаштована благополучне життя там. Тепер їй доведеться шукати кращих адвокатів і витратити чималі гроші на те, щоб Клавдія повернулася в Росію.

Дівчинка і сама не хоче повертатися в Москву. В Америці у неї люблячі бабуся і дідусь – батьки Михайла. А тут тільки Алла Пугачова, яка назвала 8-річну онуку нездарою, на противагу своїй геніальній Лізонька.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.