Ведучий ТСН Святослав Гринчук пояснив, чому у їх з дружиною Христиною дочки таке незвичайне ім’я

Святослав Гринчук, відомий ведучий української новинної служби ТСН, здивував публіку ім'ям своєї маленької дочки.

Свою дівчинку батьки назвали Дзвінка. Незважаючи на те, що ім’я однозначно дуже красиве, його сенс був не до кінця зрозумілий не тільки російськомовним українцям, а й усім, для кого воно здається незвичним. Адже так називають дітей тільки в одній частині країни – в Галичині!

Таке ж становище речей підтвердив сам Святослав – він згоден з тим, що ім’я «Дзвінка» поширене тільки в західній частині України, але для Львова (його і дружини рідного міста) воно зовсім типово. Таке дзвінке в прямому сенсі слова ім’я вони підбирали разом з Христиною і повністю ним задоволені, адже воно відмінно підходить до характеру невгамовної дочки.

Святослав Гринчук з донькою
Святослав Гринчук з донькою

Проте, питань і уточнень від колег зі столиці досить – вони цікавляться, чи є аналоги в інших мовах, пропонуючи щось в стилі «Дзвіночок» або «Дзвіночок». Але батьки наполягають на своєму – їх дочка саме Дзвінка, навіть в російській мові. Сам Гринчук розповідає, що був здивований такою увагою – в своє дитинство він знав більше Дзвінок, ніж Артемов або Алексєєв.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.