Обмовилася і забула слова в прямому ефірі: у Тіни Кароль запитали про Дана Балана, а вона збентежилася

Сьогодні телеведучими балкона стали відразу чотири людини, правда виходили вони на балкон по черзі парами.

Це відомі особи шоу “Сніданок з 1 + 1 ” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, а також Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс. В одному зі своїх виходів Єгор Гордєєв в костюмі з “Сімейка Адамсів ” зважився запитати у Тіни Кароль, що вона відчуває, адже кажуть, що в Україну приїхав Дан Балан.

Тіна Кароль явно не очікувала питання про Дана Балана, тому навіть трохи почервоніла

Тіна Кароль і Дан Балан возз'єднаються на сцені танцювального шоу
Тіна Кароль і Дан Балан возз’єднаються на сцені танцювального шоу

Правда, під величезним шаром косметики це було не дуже помітно. Тут же співачка і телеведуча трохи загубилася, і навіть обмовилася, забула свої слова. Але практично відразу виправила ситуацію і оголосила вихід іншої пари.

Шанувальники і колеги Тіни Кароль по паркету зрозуміли – вона ніяковіє будь-яких згадок про молдавському красунчика Дані Баланіт не просто так, а тому що відчуває до нього якісь почуття.

Нагадаємо, чутки про роман Кароль і Балана з’явилися під час десятого сезону вокального шоу “Голос країни “. Сама зоряна пара обрала стратегію ніяк не коментувати свою можливу зв’язок. А ось продюсер “Голоси ” розповів, що це була не вигадана для піару історія, а справжній роман.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.