Справи зовсім погані: Наташа Корольова і Тарзан роблять відео привітання з днем народження за гроші

Криза серйозно вдарила по кишенях багатьох, включаючи і зірок шоу-бізнесу. Щоб хоч якось поправити свої фінансові справи, Наташа Корольова і Тарзан записують відео привітання з днем народження за гроші.

Герої нашої сьогоднішньої статті не так давно поскандалили і привернули до своєї сім’ї багато суспільної уваги. Справа в тому, що у них з будинку винесли коштовностей на суму 5 мільйонів рублів (майже 1,8 млн гривень) і 3 тисячі євро готівкою. Але головне в цій ситуації не сам факт пограбування, а обставини події.

Пропажу Наташа виявила, повернувшись додому з відпустки, яку вона провела на самоті, залишивши чоловіка одного вдома. Той напередодні якраз розважався в компанії двох дівчат, однією з них виявилася коханка Сергія Глушка 28-річна Анастасія Шульженко.

Тарзан с любовницей Анастасией Шульженко
Тарзан з коханкою Анастасією Шульженко

Пізніше Тарзан публічно зізнався в зраді дружині, Анастасія заявила, що завагітніла від нього, що так і не підтвердилося, а Корольова звинуватила суперницю в крадіжці.

Судячи за новими інтерв’ю знаменитої пари, вони вирішили зберегти сім’ю, про що говорять і свіжі публікації артистів в соціальних мережах, на яких вони постають разом, причому цілком щасливі.

Наташа Королева и Сергей Глушко
Наташа Корольова і Сергій Глушко

Багато хто впевнений, що цей скандал герої статті влаштували тільки заради підвищення доходів, адже щомісячний заробіток Наташі становить близько 100 тисяч євро, як вважає зірковий промоутер Сергій Лавров. Зросла ціна і приватних виступів Глушко, незважаючи на те, що його імідж зіпсувався.

Зупинятися на цьому пара не збирається. Так, в Insta-Stories співачки з’явилося оголошення з новою послугою — вони з Тарзаном вітають всіх бажаючих з днем народження за окрему плату.

Скриншот из Instagram Наташи Королевой
Скріншот з Instagram Наташі Корольової

Скільки саме коштує така відео листівка для іменинника, зірка не вказала, але здається, сім’ї Корольовій гроші зараз не просто потрібні, а дуже потрібні.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.