Забрала сина додому. Тіна Кароль розповіла, як коронавірус вплинув на її сім’ю

Відома співачка Тіна Кароль прийняла рішення повернути сина Веніаміна додому з Лондона, де навчається хлопчик. Про це вона розказала в ефірі «Сніданку з 1+1» .

Виконавиця зазначила, що карантин значно вплинув на її графік роботи та на формат підготовки до проектів, в яких вона бере участь.  Зокрема, наразі репетиції  на «Голосі країни» проходять по відео-зв’язку. Втім, додає співачка, вона з розумінням приймає ситуацію та підлаштовується під відповідні заходи безпеки.

«Зараз контакти з людьми значно обмежилися. Ми живемо в новій реальності, ніколи з цим не стикалися раніше і сьогодні потрібно прийняти цей виклик, знайти в собі сили, спокій і рівновагу. Важливо піклуватися про своє здоров’я і піклуватися один про одного », – сказала Тіна.

Тіна Кароль з сином

Співачка також заявила, що говорила із сином про коронавірус та про небезпеку, яку слід очікувати. Причиною бесіди стало його негайне повернення додому у зв’язку із карантином.

Співачка також відверто розповіла про хвилювання, які пережила при організації перельоту сина в Україну.

«Веніамін зараз повернувся з навчання в Лондоні і знаходиться зі мною. Для мене це був справжній челлендж: закривають небо, а дитина повинна повернутися додому».

Тіна Кароль планує займатися з сином музикою і сподівається, що він їй допоможе покращити знання іноземних мов.

«Під час карантину нам з ним є чим зайнятися, він добре знає англійську, французьку, трохи мене підтягне, а я його – по музиці».

Тіна, як і всі вітчизняні артисти, через карантинні заходи перенесла свої концерти, які сподівається відновити у травні, коли вщухне паніка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Який гонорар отримували зірки радянського кіно.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару розповіла у скільки обійдеться церемонія.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.