«Мій тато – клоун»: дочка Кошового поскаржилося на жорсткий буллінг в школі через батька

Дочка гумориста Євгена Кошового 12-річна Варвара розкрила зворотну сторону популярності і поскаржилася на буллінг з боку однокласників.

У свої 12 років дочка «Лисого з Кварталу» знялася не в одному шоу і навіть кіно. Ще у віці 8 років дівчинка прийшла на шоу «Розсміши коміка» і виграла 20 000 гривень. Після цього Варя двічі брала участь в проекті «Голос. Діти », виступила в шоу« Ліга сміху », а зараз знімається у фільмі« Папа рулить ».

Варвара Кошова в шоу "Голос. Діти"
Варвара Кошова в шоу “Голос. Діти”

Нещодавно Варя Кошова дала відверте інтерв’ю і зізналася, що в школі її м’яко кажучи не люблять. Більшість її однолітків вважають, що її батько Євген Кошовий платить за те, щоб дівчинка знімалася в шоу. Крім того, популярність її батька теж стала причиною для насмішок. За словами Варі, однокласники називають його клоуном. Дівчинка зізнається, що через жорсткий буллінг не хоче ходити в школу, хоча розуміє, що це важливо. При цьому, варіант перевестися в іншу школу дочка Кошового не розглядає. Вона вважає, що в іншій школі буде те ж саме, коли діти дізнаються хто її батько.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.