19-річна онучка Софії Ротару покрасувалась фігурою перед статним красенем, поки наречений-мільйонер не бачить

Онучка легендарної української співачки Софії Ротару захопила шанувальників атмосферним кадром, на якому позує зі ставтим красенем, але це не її наречений-мільйонер.

19-річна Соня Євдокименко вчиться в приватній школі мистецтв і дизайну в Нью-Йорку, одночасно з чим будує музичну і модельну кар’єру. Не можна не відзначити, що вона струнка, видна і красива дівчина, не позбавлена чоловічої уваги.

Восени минулого року стало відомо, що героїня нашої сьогоднішньої статті зустрічається з бізнесменом Денисом Жадановим. У свої 32 роки він є віце-президентом української компанії з розробки мобільних додатків під назвою “Readdle” і входить в список мільйонерів Forbes.

Соня Євдокименко і Денис Жаданов
Соня Євдокименко і Денис Жаданов

Раніше ходили чутки, що Софія і Денис збираються одружитися, від чого Ротару була не в захваті, оскільки вважає онучку ще занадто молодою для одруження. Втім, далі чуток не зайшло, а сама дівчина вважає за краще не говорити про особисте життя публічно.

Більш того, вона практично ніколи не публікує в соціальних мережах спільні фото з коханим. Втім, активність у себе в Інстаграмі Соня підтримує іншими способами.

Внучка Софії Ротару
Внучка Софії Ротару

На цей раз в її сторіз з’явився чуттєвий знімок з красивим білим конем. У кадрі красуня позує в облягаючих чорних штанях і гольфі з розпущеним волоссям і в капелюшку, а свій ніжний погляд вона направила на тварину.

“Чарівні спогади з моїм єдинорогом” (Magical memories with my unicorn), — свідчить підпис до публікації.

Скриншот из Инстаграма Сони Евдокименко
Скріншот з Інстаграма Соні Євдокименко

До речі, онучка Софії Михайлівни з самого дитинства захоплюється кінним спортом, на її рахунку навіть кілька призових місць з різних змагань. Першу бронзову медаль вона завоювала ще в 12 років.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.