Нападнику на танцюриста Наді Дорофєєвої загрожує 8 років в’язниці

Державне бюро розслідувань повідомило, що завершило розслідування щодо працівника управління державної охорони, який напав на танцюриста Наді Дорофєєвої.

Як повідомляє прес-служба ГБР, нападнику на танцюриста Дорофеєвої загрожує до восьми років позбавлення волі. Танцюриста звуть Євген Гончаренко, і він тільки зараз поступово повертається до нормального життя після всього, що з ним сталося.

За інформацією слідства 1 серпня 2021 року працівник держохорони, проходячи повз кафе в центрі Києва, спочатку безпричинно штовхнув танцюриста Євгена Гончаренко, а після зауваження ще й напав на нього, наніс кілька ударів в область голови.

танцюрист Дорофеєвої
танцюрист Дорофеєвої

Відео, які зафіксували товариші Євгена і камери відеоспостереження, тут же облетіли весь інтернет. Шанувальники Дорофеєвої і Євгена вимагали від слідства максимальних заходів покарання.

Зокрема, Євген отримав кілька сильних травм по обличчю. Після цього медики діагностували у молодого хлопця черепно-мозкову травму, переломи.

Це при тому, що на відео видно – сам танцюрист ніяких конфліктів не провокував.

Також Гончаренко пережив кому, тому зараз проходить процес реабілітації.

Сама DOROFEEVA коментувала цю ситуацію – вона підтримала танцюриста, допомогла йому фінансово, і зазначила, що нападник повинен нести максимальну відповідальність, яку передбачає стаття.

Відзначимо, що Надія Дорофєєва самостійно співає з початку цього року. У 2020 році вона разом з Позитивом оголосила про розпад групи “Время и стекло “. Колектив існував 10 років.

Тепер Позитив виступає в складі групи “Mozgi ” під протекторатом Потапа. Надя нехай і співає сольно, але її продюсером все також залишається Олексій Потапенко.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!