За крок до фіналу “Танці з зірками ” покинули Сергій Мельник і Аделіна Делі

15 листопада відбувся дванадцятий прямий ефір самого хореографічного шоу країни "Танці з зірками ".

За рішенням суддів і кількості голосів глядачів, проект покинули Сергій Мельник і Аделіна Делі. Пара була унікальна тим, що Аделіні всього 18 років, а Сергій Мельник – єдиний чоловік серед зірок, хто дійшов до фіналу.

Сергій Мельник і Аделіна Делі
Сергій Мельник і Аделіна Делі

“Танці з зірками ” 15 листопада покинув Сергій Мельник і Аделіна Делі

Сергій Мельник і Аделіна Делі
Сергій Мельник і Аделіна Делі

“На жаль, Сергій Мельник і Аделіна не почули свого імені на півфінал. Але погодьтеся, яка крута і сильна пара! Футболістові Сергію Мельнику пророкували, що він дійде до 3 ефіру, а він дійшов до 12! Це реальний приклад йти вперед ” , – сказав Юрій Горбунов в прощальному слові до пари.

Сергій Мельник і Аделіна Делі
Сергій Мельник і Аделіна Делі

У зв’язку зі введенням “Карантину вихідного дня ” на Танцях із зірками зробили нововведення – взагалі відмовилися від глядачів в проекті. Так зменшується ризик того, що учасники, журі, телеведучі, знімальна група і самі прийшли глядачі зможуть заразитися.

Наступної неділі, 22 листопада 2020 року, півфінал проекту “Танці з зірками “. Можна сказати, це буде вирішальний день, адже після цього ефіру залишиться всього дві пари і крок до фіналу. Букмекери стверджують, що в фіналі виявиться Юлія Саніна та її партнер Дмитро Жук, а також Санта Дімопулос зі своїм партнером Максом Леоновим. Лінії для голосування відкриті з 21:00 і до кінця прямого ефіру щонеділі. Дивитися шоу можна на каналі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.