Сама вже мама: Женька з “Сватів” змінила своє життя – чи з’явиться вона в останньому 7 сезоні?

Серіал "Свати " трохи відрізняється від "Татусевих дочок " і "Вороніних ", тим, що тут сценаристи і режисери використовували не прийом "дорослішання ", а прийом "заміни акторів ".

Це означає, що в початкових сезонах Женьку (ще зовсім маленьку) грала одна актриса, а коли дівчинка до п’ятого сезону нібито виросла, прийняли рішення взяти іншу героїню. Їй стала Анна Кошмал.

Вона зображала важкого підлітка, який то одягається як гот, то закохується, то розлучається, то викидає речі з вікна. До слова, ось одна з цікавих серій, яка добре демонструє характер серіальної Женьки.

Влітку 2019 року артистка привідкрила завісу таємниці над своїм особистим життям: взимку вона вийшла заміж за молодого людини, з яким довгий час живе в цивільному шлюбі. Ім’я його не розкриває. З чоловіком Анна мріяла про романтичну весільної церемонії

Зараз Анна Кошмал вже не важкий підліток, адже вона сама недавно стала мамою

Анна Кошмал знову
Анна Кошмал знову

За її спиною величезна кількість серіалів українського виробництва, наприклад, “Село на Мільйон ” або “Господиня “. Вона активно розвиває себе як медійна персона. Крім цього, знімається в заключному сьомому сезоні “Сватів “. Відомо, що там її героїня вийде заміж за “заморського принца ” Джека, який вже з’являвся в попередніх серіях.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Погодьтеся, Анна Кошмал зовсім не схожа на ту дівчинку, яка знімалася в ранніх сезонах Сватів. Це ще раз підтверджує те, що чужі діти стають дорослими дуже швидко.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.