Померлі актори серіалу “Кухня “: їх більше немає з нами, але вони назавжди залишаться в пам’яті глядачів

Серіал "Кухня " ось уже кілька років є одним з найпопулярніших на вітчизняному ТБ.

Сучасний підхід, молоді герої, цікаві і модні жарти, злободенні проблеми та переживання, креативний авторський підхід – це те, що зробило “Кухню ” відомої і добре сприймається.

Варто відзначити, що багато в чому успіх аудиторії був досягнутий завдяки акторській грі і вдало підібраному складу. Ще б пак, фахівці з підбору акторів для серіалу довго працювали над тим, щоб знайти той самий “золотий склад “.

Однак не всі актори “Кухні” зараз живі, незважаючи на те, що серіал молодий

Сергій Афанасьєв – актор, який з’явився в епізодичній ролі в 120 серії. Він за своє життя зіграв в більш ніж 80 картинах, проте майже ніде не виконував якихось значущих і великих функцій.

Сергій Афанасьєв
Сергій Афанасьєв
Сергій Афанасьєв
Сергій Афанасьєв

Білорус Дмитро Мирон засвітився в сезоні, коли виходив третій сезон. Також його можна побачити в “Барвиха-2 ” і детективному серіалі “Слід “. Помер Дмитро Мирон, коли йому було 42 роки.

Дмитро Мирон
Дмитро Мирон

Наталя Юннікова – актриса, яка була укладена в лаври популярності завдяки одній ролі в серіалі “Мухтар “. У картині “Кухня ” вона з’явилася лише одного разу, епізодично – зігравши аферистку.

Наталя Юннікова
Наталя Юннікова

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.