Монатік, Ласточкин і Дорофєєва замість Чапкіса, Ями і Кухар: в фіналі “Танців з зірками ” будуть нові судді

Уже цієї неділі, 29 листопада, українці спостерігатимуть за легендарним подією - фіналом шоу "Танці з зірками ".

Довгих 2,5 місяця з дня в день пари тренувалися, вчилися, долали перешкоди, робили нові рекорди для себе, отримували травми, але не здавалися і йшли вперед.

Тепер залишилося три зіркових пари – це Надія Мейхер, Санта Дімопулос і Юлія Саніна

У півфіналі їх повинно було залишитися дві, проте за рішенням суддів і глядачів, в останній прямий ефір всі троє лідерів підуть на рівних умовах.

Однак будуть зміни серед журі. Тепер суддя-джокер буде не один, а цілих три. І протягом шоу вони будуть змінюватися. Цими суддями стануть Надя Дорофєєва, Дмитро Монатік і Ігор Ласточкин.

Про це пише прес-служба шоу “Танці з зірками ” в своєму Інстаграм-акаунті. Більш того, повідомляється, що буде спеціальний виступ Дорофеєвої, з її новим хітом на пісню “GORIT “.

Якщо ви хочете підтримати своїх фаворитів, не забудьте відправляти за них СМС і дзвонити з тих пір, як Юрій Горбунов та Тіна Кароль відкриють лінії для голосування. Це зазвичай відбувається відразу після початку шоу о 21:00 на телеканалі 1 + 1.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.