Всі подробиці про фіналістів Холостячки: моменти біографії Андрія Рибака, Олександра Еллерт і Олексія Трегубенко

Минуло вже 7 ефірів шоу "Холостячка " на СТБ. Красуня Ксенія Мішина залишила в проекті тільки трьох чоловіків. Що відомо про них?

Проект “Холостячка” викликав щирий інтерес у глядачів, так як вперше в світовій історії цього шоу право вибору пари надано не чоловікові, а жінці.

Головною героїнею шоу стала відома театральна і кіноактриса, просто красуня Ксенія Мішина. Спочатку для участі в змаганні за серце Ксенії було відібрано 16 претендентів з більш ніж тисячі заявок бажаючих молодих людей.

Ксения Мішіна
Ксения Мішина

Після першого знайомства героїня відразу попрощалася з 4-ма учасниками, залишивши 12 найдостойніших на її погляд. Уже позаду 7 випусків і в проекті залишилося троє фіналістів. Давайте познайомимося з ними ближче.

Олексій Трегубенко

Чоловікові виповнилося 32 роки, він киянин, бізнесмен. Зі своїм другом-партнером створив з нуля компанію, яка надає автомобілі під оренду для таксі. Починали вони з двома машинами, тепер в парку більше 140 автомобілів.

Олексій Трегубенко
Олексій Трегубенко

Раніше Олексій жив 7 років в цивільному шлюбі, але сім’я не склалася. Йому дуже сподобалася Ксенія і він вирішив спробувати поборотися за її любов.

Олексій Трегубенко і Ксенія Мішина
Олексій Трегубенко і Ксенія Мішина

Андрій Рибак

Зараз 29-річний холостяк працює радіоведучим на передачу “Порадомойшоу “, а також проводить різноманітні заходи і корпоративи в якості ведучого. Ще однією захоплення Андрія, яке теж приносить непоганий дохід – участь в гумористичних проектах, як “Ліга сміху” і ін. Андрій пише сценарії і скетчі для коміків, іноді виступає сам.

Андрій Рибак
Андрій Рибак

Як з’ясувалося, у Андрія на момент початку шоу була дівчина Аліна, про що він зізнався Ксенії в останньому випуску. Взяти участь в шоу вирішив більше для піару. Але так сталося, що закохався в героїню і дуже хоче стати її коханим. Ксенія пробачила Андрію його обман і залишила в проекті.

Андрій Рибак і Ксенія Мішина
Андрій Рибак і Ксенія Мішина

Олександр Еллерт

Чоловікові 33 роки, він уже багато років працює автором номерів в студії Квартал 95. Його хобі – бути ведучим на різних заходах, конкурсах, весіллях. Все це приносить чоловікові, як він сам зізнався, непоганий дохід – журналісти підрахували, що від 20 до 30 тисяч доларів на місяць.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт

Олександр вже встиг двічі побувати в шлюбі. З першою дружиною одружилися ще за часів студентства, у пари є дочка Еля. Разом вони прожили лише два роки і розійшлися за обопільною згодою.

Другою дружиною Олександра стала його подруга, але у них сім’ї не вийшло – жили просто як друзі-партнери, поки їм це не набридло.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

На проект Олександр прийшов саме в пошуках любові і романтики.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.