Ксенія Мішина показала свою знімну квартиру. Але скоро сподівається переїхати в хороми Еллерт?

Життя Ксенії Мішиной зараз під пильною увагою жителів України - завдяки їй шоу Холостячка дивляться мільйони. І всім цікаво, а яка вона в звичайному житті?

Головна героїня шоу “Холостячка” на СТБ вирішила привідкрити завісу над своїм повсякденним життям і показала в мікроблозі Інстаграм свою квартиру, де живе з сином Платоном.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Дівчина вважала, що якщо показали житло претенденти на її серце, то буде справедливо, що і вона покаже свій будинок.

Раніше, в рамках обговорень випусків “Холостячки”, Ксенія сказала, що зараз вона живе на орендованій квартирі, але незабаром збирається купити власне житло.

Передпокій в квартирі Ксенії Мішиной
Передпокій в квартирі Ксенії Мішиной

Квартира невелика, з двох кімнат. Ксенія сказала, що облаштовувала вона її особисто і на тривалий період, тому і ремонт, і меблі відповідають її смакам.

Ксенія Мішина в сврей квартирі
Ксенія Мішина в своїй вітальні
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина на своїй кухні
Ксенія Мішина на своїй кухні
Спальня Ксенії Мішиной
Спальня Ксенії Мішиної
Ванна кімната
Ванна кімната

Крім того, з’ясувалося, що у актриси і її сина вже є собака – щеня породи бігль. В одному з випусків учасники намагалися вгадати, які собаки подобаються героїні і після навідних підказок прийшли до висновку, що вона мріє про симпатичного і доброзичливого бігля.

Ксенія Мішина зі своїм песиком
Ксенія Мішина зі своїм песиком

І як бачимо – собачку їй хтось подарував. Але Ксенія не відкрила секрет, чий подарунок і навіть не сказала, як назвала цуценя.

Більшість шанувальників прийшли до висновку, що це міг зробити тільки фаворит Холостячки Олександр Еллерт, а собаку порадили назвати Еклер.

Вже 18 грудня 2020 року показаний фінальний випуск шоу “Холостячка”. У своєму Інстаграмі Ксенія поділилася кадрами того моменту, коли їй треба зробити вибір. Видно, що на очах у неї сльози, а два претенденти – Олександр Еллерт і Олексій Трегубенко – дуже схвильовані.

Фінал шоу Холостячка
Фінал шоу Холостячка

Скоро всі дізнаються, кого ж вибрала актриса, а в Мережі ходять наполегливі чутки, що це буде Саша Еллерт і що Ксенія вже готова переїхати до нього з сином.

 

 

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.